Over SIM

Al ruim 20 jaar mogen we samen met onze klanten de digitale dienstverlening van lokale overheden verbeteren. Als marktleider helpen wij gemeenten, provincies en waterschappen bijvoorbeeld met websites, sociale intranetten, online formulieren en andere producten en diensten.

Dit doen wij met ruim 70 enthousiaste medewerkers die iedere dag met elkaar en samen met onze klanten hard werken om dit voor elkaar te krijgen.

SIM stelt zich voor

Wie is SIM? In deze video nemen we je mee achter de schermen en vertellen we je wie wij zijn en waar we voor staan.

De geschiedenis van SIM

2000, het jaar waarin Facebook nog niet bestond en World Online naar de beurs ging. De Nederlandse versie van Google was er nog niet, die kwam pas twee jaar later online. We hadden net de millenniumbug overleefd. Het jaar dat zeven enthousiaste jonge honden startten met SIM.

De eerste gemeenten hadden hun websites al online, maar de meeste moesten nog aan hun internetavontuur beginnen. Samen met onze klanten gingen we aan de slag. Juist bij de vaak wat kleinere organisaties was er ruimte om te experimenteren en te zoeken naar wat het beste werkte.

Interactie met de overheid, iedere dag weer simpeler.

SIM maakt interactie met de overheid voor miljoenen inwoners iedere dag weer simpeler. Ons team staat met veel plezier voor u klaar om u te helpen met alle vragen en uitdagingen rondom de online dienstverlening van uw organisatie.

Waarom SIM?

Al ruim 20 jaar verbeteren we samen met onze klanten de digitale dienstverlening van lokale overheden. Als marktleider kunnen we met onze kennis en ervaring andere gemeenten, provincies en waterschappen verder helpen met bijvoorbeeld websites, sociale intranetten, online formulieren en andere producten en diensten.

Een actieve overheidscommunity

Wij vinden het belangrijk om kennis te delen met onze klanten. Ook brengen we klanten graag samen om ervaringen uit te wisselen. Hoe we dat faciliteren? Onze klanten kunnen actief of passief deelnemen in onze community. We organiseren diverse activiteiten en online omgevingen waarin de community elkaar ontmoet, denk hierbij aan het SIM Social Intranet, klantendagen, themasessies en webinars

Het team

Elke dag gaan wij met veel plezier aan de slag om voor lokale overheden een optimale online dienstverlening te realiseren voor hun klanten. Iedereen doet mee! betekent voor ons dan ook meer dan zorgen voor online toegankelijkheid. SIMmers werken graag samen met medewerkers uit de hele organisatie om de projectdoelen te halen. Ook jouw organisatie kan rekenen op onze ruim 70 enthousiaste medewerkers.

Een greep uit onze klantcases

Lees hier alle klantcases