Social Intranet

Met SIM Open Social wordt online samenwerken en informatie uitwisselen een fluitje van een cent. Dit sociale intranet helpt u om eenvoudig met elkaar in contact te blijven en kennis te delen vanuit elke locatie, ongeacht verschillende werktijden. Door de robuuste basis en optionele extensies kunt u altijd met SIM Open Social uit de voeten, of uw organisatie nu groter of wat kleiner is. 

Hoe werkt het?

SIM Open Social is de centrale plaats voor communicatie tussen alle medewerkers in uw organisatie. Deel belangrijke berichten op de tijdlijn, kom in contact met verschillende collega's en werk samen aan digitale interne documenten. U hebt snel en veilig toegang tot de juiste informatie. Enkele features:  

  • Tijdlijn - Hét centrale punt van de homepage waar medewerkers landen en de laatste nieuwsberichten direct te zien krijgen;
  • Groepen - Organiseer berichten op thema of afdeling en maak er een open of besloten groep voor;
  • Persoonlijk profiel - Iedere medewerker heeft een eigen profiel met ruimte voor zakelijke en persoonlijke kenmerken;
  • Evenementen - Van vergaderingen tot borrels, een evenement is zo aangemaakt en de deelnemers kunnen zich direct aanmelden. 

macmob2 home open social-1

Waarom kiest u voor SIM Open Social?

Ontwikkeld voor overheden

SIM Open Social is op maat van jouw organisatie gemaakt. SIM is al 20 jaar partner van gemeentes, provincies en waterschappen. De ervaringen en kennis die we in die jaren hebben opgedaan, hebben we gebruikt om een social intranet te ontwikkelen dat aansluit bij de eisen en wensen van lokale overheden.  

Participatie mogelijkheden

Wilt u als overheid meer interactie met bijvoorbeeld inwoners en ondernemers? Met dit social intranet heeft u daarvoor geen nieuw systeem nodig. Het is met modules uit te breiden naar een slim en eenvoudig te gebruiken participatieplatform. 

Drupal open source

Het nieuwe sociaal intranet van SIM is gebaseerd op het open source platform Drupal. Met Drupal 8 als motor is de continuïteit en toekomstbestendigheid gewaarborgd.  

Vliegende start

We helpen u stap voor stap om het intranet in te richten. Bovendien zorgen we voor draagvlak binnen de organisatie en dat iedereen hierbij op één lijn zit. De Active Directory koppeling maakt het voor de beheerder van het social intranet een fluitje van een cent om leden toegang te geven of in te trekken. Daarnaast is de omgeving eenvoudig te personaliseren.

Een vliegende start gegarandeerd!

Neem direct contact met ons op