Website & CMS

Toptaken, heldere content en een duidelijke structuur: de ingrediënten voor een succesvolle website voor inwoners en ondernemers. Wilt u de website van uw organisatie optimaliseren, toegankelijk maken en bijdragen aan transparante communicatie? Met SIMsite Drupal bereikt u deze doelen. En uw website ziet er ook nog eens aantrekkelijk uit! Bij de ontwikkeling betrekken we de interne organisatie, maar nog belangrijker, we laten de nieuwe website testen door de eindgebruikers waarvoor ze bedoeld is. Samen gaan we zo voor de 8+ burgertevredenheid!

Hoe werkt SIMsite Drupal?

Stap over in 10 weken met de SIMsitekick

De keuze is gemaakt: uw organisatie stapt over naar SIMsite Drupal. Maar wat komt er kijken bij de migratie en hoe zorgt u ervoor dat die soepel verloopt? Met onze 'SIMsitekick' aanpak lanceren wij samen met u binnen 10 weken een online kanaal met een persoonlijke touch dat perfect aansluit op uw lokale identiteit en naadloos past bij de verwachtingen van uw bezoekers. Benieuwd naar deze aanpak?

Lees snel verder

Klant aan het woord: Gemeente Krimpenerwaard

Als één van de pilotklanten ontwikkelden Patricia en Madelon van de gemeente Krimpenerwaard mee aan SIMsite Drupal. Daarmee won SIM de nationale en internationale Drupal Splash Award. Hoe zij dit ervaren hebben, ziet u in deze video.

 

 

Waarom SIMsite Drupal?

Premium Partner Drupal

SIMsite Drupal is gemaakt in cocreatie met onze klanten. Het heeft de kracht van community software. Wereldwijd zijn er zo’n 60.000 ontwikkelaars actief met Drupal bezig. De ontwikkeling van nieuwe modules gaat daardoor heel snel. Ook andere overheden werken al met Drupal. Het is een bewezen systeem met veel modules specifiek gericht op overheden. 

Veilig

Dag en nacht zorgen we ervoor dat de veiligheid van uw online omgeving gewaarborgd is. Onze systemen worden aan de strengste veiligheidseisen onderworpen. Ook intern is er veel aandacht voor veiligheid en de bijbehorende processen, en hebben we sinds 2018 een ISO 9001 en 27001 certificaat. 

Digitaal Toegankelijk

Wij maken websites die begrijpelijk en benaderbaar zijn voor álle inwoners en bedrijven. Samen met onze partner Cardan Technobility zorgen we ook dat de techniek achter de digitale toegankelijkheid volgens de laatste richtlijnen is.

Roelof neemt u mee door de highlights van SIMsite Drupal

En nieuwe ontwikkelingen blijven komen, want SIMsite Drupal is klaar voor nu en de toekomst.

Lees meer